Themavaart

Mei & juni

24 mei t/m 3 juni
De Willemsvaart verzorgt voor het 9e jaar op rij TongTongVaarten van aanlegplaats Centraal Station (tegenover Prinsessegracht 4) naar het Indisch Monument en vervolgens naar de TongTongFair op het Malieveld.

Deze vaarten zijn incl. een hapje en een drankje en kosten 12,50 per persoon. Bij het Indisch Monument is gelegenheid om even uit te stappen en naar het monument te lopen.

’s Avond om 20.00 uur is er een avondvaart van aanlegplaats Dr. Kuyperstraat (tegenover Koninginnegracht 15). Deze vaart is zonder hapje/drankje en duurt circa 45 minuten. Het eind is bij de Dr. Kuyperstraat of het Centraal Station. De prijs van deze vaart is 7,50 per persoon. S.v.p. vooraf reserveren via info@willemsvaart.nl

Net als in 2017 is er een speciaal arrangement met TongTongFair, Hotel Room 11 en de Willemsvaart. U vaart dan in de ochtend met de Willemsvaart naar het Indisch Monument en vervolgens naar de TongTongFair. De willemsvaart brengt uw bagage naar het hotel. ’s Avonds om 19.00 uur of 21.00 uur brengen wij u naar het hotel vanaf de TongTongFair. Daar kunt u, naast de Prinsessetuin ( van Paleis Noordeinde) aan de zeer gezellige “Nieuwe Gracht” overnachten.

Meer informatie over dit arrangement staat op de site van de TongTongFair
www.tongtongfair.nl

7 t/m 18 juni
Festival Classique aan zee. Varen van de stad naar het strand met muziek, hapjes en drankjes. Meer informatie in het voorjaar.

10 juni
Een parade van schepen op de Haagse Grachten. De Willemsvaart komt met “The TAllSHIP” .. en meer.. (meer info in het voorjaar)

16 juni
Haringvaarten naar Scheveningen. (Vlaggetjesdag). Vanaf aanlegplaats Centraal Station naar de Haringkade. Met haring, drankjes en muziek. Meer informatie in het voorjaar.

23 juni t/m 1 juli
Volvo Ocean Race – Vaarten naar Scheveningen. Met luxe hapjes en drankjes. U kunt met de boot vanuit het centrum naar het festivalterrein.

Meer informatie in het voorjaar

Heeft u interesse in deze rondvaart? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact