Vroegboek korting

Ook dit jaar is er weer een "vroegboek" actie

Boek & betaal voor 1 februari een boottocht over de Haagse grachten voor in het jaar 2020 (te varen op een –later- uit te kiezen datum) met maximaal 23 passagiers en u krijgt een "vroegboek" korting.

U kunt kiezen uit een boottocht van 1,5 uur in de binnenstad van Den Haag, of een boottocht van de stad naar Scheveningen (over Koninginnegracht of Verversingskanaal). Je krijgt 50 euro korting en betaalt dus 215 euro i.p.v. 265 euro voor een tocht van 1,5 uur. Het bedrag is incl. BTW.

U kunt ook voor een kleinere groep reserveren. T/m 12 passagiers kost het 100 euro i.p.v. 145 euro voor 1,5 uur varen in Den Haag, of van de binnenstad naar de kust.

Leuk voor boottocht voor een verjaardag of ander feestje. U hoeft nu echter nog geen datum te kiezen, dat mag ook in 2020.

Boek & betaal tussen 1 februari en 1 maart een boottocht over de Haagse grachten voor in het jaar 2020 (te varen op een –later- uit te kiezen datum) met maximaal 23 passagiers en u krijgt een "vroegboek" korting van 25 euro.

Boek & betaal tussen 1 maart en 5 maart een boottocht over de Haagse grachten voor in het jaar 2020 (te varen op een –later- uit te kiezen datum) met maximaal 23 passagiers en u krijgt een "vroegboek" korting van 12 euro.

Meer informatie en reserveren via e-mail : info@willemsvaart.nl