Themavaart

Mei & juni

4 mei, Dodenherdenking bij Madurodam
De Willemsvaart vaart om 18.00 uur weg vanaf aanlegplaats Centraal Station (tegenover Prinsessegracht 4) naar Madurodam waar ook dit jaar een bijzondere (kinder)dodenherdenking is.

De tocht is voor kinderen en begeleiders gratis.

Om 21.00 uur varen we terug naar de stad.
Vooraf reserveren, maximaal 46 passagiers.

Reserveren kan via de mail (info@willemsvaart.nl) , telefonisch (06 1985 32 80) en op ons kantoor (open vanaf 30 april), Veenkade 4.

23 mei t/m 2 juni
De Willemsvaart verzorgt voor het 10e jaar op rij TongTongVaarten van aanlegplaats Centraal Station (tegenover Prinsessegracht 4) naar het Indisch Monument en vervolgens naar de TongTongFair op het Malieveld. De boottocht duurt ongeveer 1,5 uur (start om 10.30 uur).

Deze vaarten zijn incl. een hapje en een drankje en kosten 14,00 per persoon. Bij het Indisch Monument is gelegenheid om even uit te stappen en naar het monument te lopen.
Reserveren kan via de mail (info@willemsvaart.nl) , telefonisch (06 1985 32 80) en op ons kantoor (open vanaf 30 april), Veenkade 4.

20 t/m 23 juni : Sail Scheveningen
Meer informatie vindt u hier : Meer informatie

‘Op een unieke manier naar Vlaggetjesdag’

Vrijdag 14 juni t/m zondag 16 juni is het Vlaggetjesdag weekend in de haven, het dorp en voor de kust van Scheveningen.

Zaterdag 15 juni is het Vlaggetjesdag van 10:00 – 20:30 uur in het dorp en de haven van Scheveningen. Zondag 16 juni is de Vlaggetjesdag Cup (een zeilwedstrijd voor de kust van Scheveningen) en om 13:00 uur vindt Gospel aan de Haven plaats.

Kijk op www.vlaggetjesdag.com voor het volledige programma.

Op de zaterdag en de zondag (15 juni en 16 juni) verzorgt de Willemsvaart Pendelvaarten naar de Haringkade. (20 min lopen naar de haven en 15 min naar de Keizerstraat)

Deze starten bij de Prinsessegracht (tegenover Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten / Prinsessegracht 4). De boottochten eindigen bij de Haringkade/Vijzelstraat, niet ver van de boulevard. De boten vertrekken ieder heel uur vanaf de Prinsessegracht (eerste 10.00 uur, laatste 13.00 uur). De prijs is 5 euro voor volwassenen en 1 euro voor kinderen tot en met 11 jaar.

Vooraf reserveren (info@willemsvaart.nl) is verstandig.

Wilt u met een gezelschap op een ander tijdstip gebruik maken van de pendelvaartocht, neem dan contact op met de Willemsvaart via het bovengenoemde email adres, dan wordt bekeken of aan uw wensen kan worden voldaan.

Heeft u interesse in deze rondvaart? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact