juli t/m september

juli t/m september

Parade Vaartjes - 5 juli t/m 14 juli
Voor het 11e jaar op rij vaart de Willemsvaart naar het gezellige TheaterFestival De Parade in het Westbroekpark. Het festival is goed te bereiken met de boot.

De ParadeVaart vertrekt dagelijks 14.00, 15.00, 16.00, 17.00 en 18.00 uur vanaf aanlegplaats Centraal Station / Prinsessegracht 4 (op zaterdag en zondag ook om 13.00 uur) en stopt direct naast de ingang van de Parade. De boten varen tot een half uur na sluiting van de Parade terug naar de stad (00.30 uur en op vrijdag en zaterdag 02.30 uur).
Vrijdag de 5e vaart de eerste boot om 17.00 uur. De Parade opent die dag om 18.00 uur

De prijs is 4,50 euro voor een enkele reis (een retourtje kost 8 euro).

A.u.b. vooraf reserveren via : info@willemsvaart.nl

Naar het Varend Bloemen Corso - 4 augustus
Op de laatste dag van het Varend Corso, Delflanddag, organiseren wij voor het 5e jaar op rij een rondvaart vanuit Den Haag.

We vertrekken vanaf Het Zieken en we varen vervolgens naar Delft. We zullen daar het corso bewonderen (vanaf de wal of vanaf de boot).

Na afloop varen we met u weer terug naar Den Haag. De complete rondvaart duurt meer dan 4 uur. Deze boottocht kost 33,50 euro per persoon. Dat is incl snacks en 3 drankjes en een onvergetelijke middag. Vooraf reserveren a.u.b. via info@willemsvaart.nl.

Internationaal Vuurwerkfestival - 9, 10, 16 en 17 augustus
Ook dit jaar vaart de Willemsvaart naar het Vuurwerkfestival op Scheveningen. We vertrekken om 20.30 uur vanuit Den Haag (aanlegplaats Centraal Staton / Prinsessegracht 4). U bent dan om 21.00 uur bij de Haringkade. Vanaf die locatie is het circa 500 meter lopen naar het Seinpostduin. Om 23.00 uur varen we weer terug naar de stad. De prijs is 17,50 euro voor een retourtje, incl snacks en drankje voor onderweg.

(kinderen 3/11 jaar varen mee voor 7 euro).
A.u.b. vooraf reserveren via : info@willemsvaart.nl

24 & 25 augustus BINCKPop
Pop Festival met Muziek, Mode en nog Meer!
Binnenkort meer informatie.

JAZZ in de GRACHT – 29, 30 en 31augustus 2019
U kunt de boten van de Willemsvaart inhuren voor boottochten die avond. Er zijn 2 schepen, ieder voor maximaal 23 passagiers.

1 uur is 250 euro incl BTW
2 uur is 400 euro incl BTW
3 uur is 550 euro incl BTW
4 uur is 650 euro incl BTW

De boottocht van 1 uur blijft in de buurt van de Veenkade
De boottocht van 2 uur blijft in de buurt van Veenkade en Hooikade
De boottochten van 3 en 4 uur maken een heel rondje stad
Meer informatie en / of boeken : info@willemsvaart.nl

Prinsjesvaart - 17 september 2019
Prinsjesdag is meer dan alleen de rijtoer en de Troonrede. Beleef het allemaal met de Willemsvaart. We starten om 12.00 uur met een boottocht van Centraal Station Den Haag (Prinsessegracht 4)naar de Prinsessewal (achter Paleis Noordeinde). Daar heeft u een uniek zicht op de aankomst van de militairen die later zullen meelopen in de Koninklijke stoet.

Om 12.45 heeft u een mooi uitzicht op het vertrek van de koetsen naar Noordeinde. Vervolgens varen we naar het Lange Voorhout waar u de koetsen voorbij ziet komen met de Koninklijke familie.

Zodra de Koning de troonrede voorleest zullen bij het Malieveld saluutschoten klinken (totdat de Koning de Ridderzaal weer verlaat). Wij brengen u er naar toe en daarna gaan we terug naar het Lange Voorhout en vervolgens het Staldepartement. Desgewenst brengen we u terug naar het station. U kunt er ook voor kiezen eerder uit te stappen en iets te gaan drinken op een terrasje in de binnenstad.Wij leggen dan voor u aan bij de Veenkade, Hilton/Panorama Mesdag of de Hooikade. De prijs voor dit unieke Oranje-arrangement is 20 euro per persoon.

Heeft u interesse in deze rondvaart? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact