Vrijgezellenfeest

Hapje, Drankje, Gezelligheid

Vrijgezellenvaart

De Willemsvaart heeft een sloep voor kleine groepen (t/m 12 passagiers), maar ook grotere schepen voor groepen tot 30 personen. We kunnen jullie ophalen bij de treinstations Centraal Station en Hollands Spoor of bij één van de vele andere aanlegplaatsen.

Jullie mogen zelf hapjes en drankjes meebrengen, wij kunnen het ook voor jullie verzorgen.

Prijzen zijn inclusief BTW en schipper.
De ervaring heeft ons geleerd dat niet alle groepen behoefte hebben aan een gids. Dat geldt zeker voor vrijgezellenvaarten. Bij een groepsvaart met gids komt er € 5,- per uur bij (per boot) het totaalbedrag.

Vaartdetails verhuur (2 boten)

Personen 1 uur Per extra half uur
37 t/m 46 €515 €110

Zoet & Zout

Samen met Rib-Actie Scheveningen combineert de Willemsvaart “Zoet & Zout”.Vanaf nu is het mogelijk om een boottocht over de Grachten te combineren met een Rib-Boot tocht in de Scheveningse haven of op zee. Uniek in Nederland. Den Haag is een stad van grachten en de zee maar sinds de bouw van een dam in het Verversingskanaal in 1977 werd die link niet meer gelegd.

De Zoet & Zout tocht start bij de Veenkade 5 (RIva/Cafe de Bieb). Met de Willemsvaart vaart u naar Houtrust. Daar stapt u over op HTM lijn 11 naar halte Duinstraat, of u wandelt in 20 minuten naar het Brouwcafé De Hofnar, Dr. Lelykade 28. Daar start het tweede deel van deze tocht met Rib Actie door de haven en naar de zee.

Het is bij Zoet en Zout niet toegestaan om vóór en tijdens deze tocht alcohol te nuttigen. Dit in verband met de veiligheid. Daarna, bijvoorbeeld bij Brouwcafé De Hofnar kunt u onder het genot van een drankje natuurlijk nog heel lang nagenieten van deze bijzondere tocht.

Opties voor de rondvaart

Bekijk alle opties

Heeft u interesse in deze rondvaart? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact