Verjaardagsfeest

Verjaardagsvaart

De Willemsvaart heeft een sloep voor kleine groepen (t/m 12 passagiers), maar ook grotere schepen voor groepen tot 30 personen. We kunnen u ophalen bij de treinstations Centraal Station en Hollands Spoor of bij één van de vele andere aanlegplaatsen.

U mag zelf hapjes en drankjes meebrengen, wij kunnen het ook voor u verzorgen.

Prijzen zijn inclusief BTW en schipper.
De ervaring heeft ons geleerd dat niet alle groepen behoefte hebben aan een gids. Dat geldt zeker voor verjaardagsvaarten. Bij een groepsvaart met gids komt er € 5,- per uur bij per boot.

Vaartdetails verhuur

Personen 1 uur Per extra half uur
13 t/m 18 €210 €50

Zoet & Zout

Samen met Rib-Actie Scheveningen combineert de Willemsvaart “Zoet & Zout”. Vanaf nu is het mogelijk om een boottocht over de Grachten te combineren met een Rib-Boottocht in de Scheveningse haven of op zee. Uniek in Nederland. Den Haag is een stad van grachten en de zee maar sinds de bouw van een dam in het Verversingskanaal in 1977 werd die link niet meer gelegd.

De Zoet & Zout tocht start bij de Veenkade 5 (RIva/Cafe de Bieb). Met de Willemsvaart vaart u naar Houtrust. Daar stapt u over op HTM lijn 11 naar halte Duinstraat, of u wandelt in 20 minuten naar het Brouwcafé De Hofnar, Dr. Lelykade 28. Daar start het tweede deel van deze tocht met Rib Actie door de haven en naar de zee.

Opties voor de rondvaart

Bekijk alle opties

Heeft u interesse in deze rondvaart? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact