Schoolreisje

Een leuk dagje weg voor leerlingen

Schoolreisvaart

Met de hele klas per boot naar Madurodam, Drievliet, het strand, museum of een andere locatie naar keuze. Dat kan, sinds 2009 met de Willemsvaart.

Ook Wijkpark de Verademing en het Westbroekpark (ideaal voor een picknick), het Omniversum/Museon/Gemeentemuseum (10 minuten lopen vanaf de aanlegplaats) en het strand zijn met de boot in 30 minuten bereikbaar vanuit de stad.

Voor scholen geldt een korting. Basischolen 20% en middelbarescholen 10%.

Er zijn boottochten mogelijk van een uur en boottochten vanuit het centrum van Den Haag naar Madurodam of Drievliet en die duren ongeveer 30 minuten.

U kunt uw boottocht laten starten of eindigen bij het Centraal Station (tegenover de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten, Prinsessegracht 4) of Station Hollands Spoor. Voor Haagse scholen geldt dat het vaak mogelijk is om in de buurt van de school te starten of te eindigen.

Vaartdetails verhuur (2 boten)

Personen 1 uur Per extra half uur
37 t/m 46 €500 €105
* Voor het basisonderwijs -20%
* Voor het voortgezet onderwijs -10%

 
Kidsproof

Een mix van Leerzaam & Leuk

Desgewenst kunnen wij een, voor alle leeftijden interessante, presentatie verzorgen over Hollandse Steden (en Den Haag) en de grachten. Wat was de functie van het water, waarom zijn grachten verdwenen en waarom kiezen sommige steden (Breda, Drachten, Utrecht, Den Haag) weer voor herstel van verdwenen waterwegen. Dat kan bijvoorbeeld op de Hooikade of bij Restaurant Drieluik in de Kepplerstraat.

Indien u als school graag een kennis- of sportief element wilt toevoegen, dan is dat vanzelfsprekend mogelijk. Neemt u vrijblijvend contact op met de Willemsvaart via de e-mail over de vele mogelijkheden: info@willemsvaart.nl.

Schoolympics 2019

In 2019 organiseert de Willemsvaart Schoolympics. Sportdagen voor groep 8 en brugklas. U leest er vanaf medio januari meer over op schoolympics.nl.

Opties voor de rondvaart

Bekijk alle opties

Heeft u interesse in deze rondvaart? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact