Bedrijfsvaart

Groepsvaart voor uw collega's

Vaarmogelijkheden

De Willemsvaart verzorgt sinds 2009 boottochten in Den Haag. U kunt om de binnenstad varen maar het is ook mogelijk om vanuit de stad naar de kust te varen of andersom. Ook kunt u naar Drievliet en Madurodam.

Er zijn aanlegplaatsen in de buurt van diverse musea als Escher, Hofwijck (Voorburg), Beelden aan Zee, MuZee, Panorama Mesdag en Meermanno.

Er zijn bovendien veel restaurants/cafés aan de gracht met een aanlegsteiger in de buurt. Ideaal als begin- /eindpunt, of als pauze moment tijdens een vaart.

Vaartdetails verhuur (2 boten)

Personen 1 uur Per extra half uur
37 t/m 46 €515 €110

Combineren

U kunt uw groepsvaart naar de kust combineren met een tocht met de Boulevard trein. Zo komt u vanuit de stad op een leuke, ontspannen manier bij het Kurhaus, de haven of het Noorderstrand.

Uniek is de combinatie “Zoet & Zout“. U vaart met de Willemsvaart over het Verversingskanaal naar de Groot Hertoginnelaan (circa 50 minuten varen vanaf de Noordwal/Veenkade) en vervolgens kunt u met tram 11 naar de haven (halte Duinstraat). Vervolgens kunt u met Rib-Actie Scheveningen een tocht maken in de haven en op zee.

Dit arrangement is prima te combineren met een stadswandeling en/of een bezoek aan het Brouwcafé de Hofnar.

Opties voor de rondvaart

Bekijk alle opties

Heeft u interesse in deze rondvaart? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact