Volvo Ocean Race

De Volvo Ocean Race

24 juni 2018 eindigde de langste en zwaarste zeilrace ter wereld “De Volvo Ocean Race met haar 45.000 zeemijlen!”. Voor het eerst in de historie was de finish in Nederland en wel in de haven van Den Haag / Scheveningen ! Ben je van plan om een kijkje te nemen en wil je geen files en/of parkeerproblemen? Boek vandaag nog een ticket voor de pendelboot die vaart tussen Den Haag Centraal Station (tegenover Prinsessegracht 4) en Scheveningen (Haringkade). Een HTM bus brengt u naar het festival terrein. Deze Pendeldienst vindt nog plaats op 29 en 30 juni en 1 juli

volvo

Pendelboot naar Scheveningen

De Willemsvaart vaart sinds 2009 naar de kust. Dit jaar verzorgen we samen met enkele andere Haagse Rondvaartbedrijven en de HTM speciale pendeldiensten op 29, 30 juni en 1 juli. U kunt met een snelle pendelboot naar de kust tijdens de Volvo Ocean Race. Dat is makkelijk omdat de wegen en trams overvol kunnen zijn. De route naar zee over de Koninginnegracht is ideaal. Bij aankomst op Scheveningen, wordt u met een HTM bus naar de ingang van het Volvo Ocean Race terrein gebracht.

Voor meer informatie over die bootverbinding tussen de stad en het strand en voor het boeken voor een kaartje voor een vaart op die dagen (eerste vaart rond 09.00 uur, laatste rond 22.00 uur) verwijzen wij u naar de volgende pagina :

www.dagjedenhaag.nl/product/volvo-ocean-race
volvo

Heeft u interesse in deze rondvaart? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact