Volvo Ocean Race

The Volvo Ocean Race

In juni 2018 eindigt de langste en zwaarste zeilrace ter wereld “De Volvo Ocean Race met haar 45.000 zeemijlen!”. Voor het eerst in de historie is de finish in Nederland en wel in de haven van Den Haag / Scheveningen !Ben je van plan om een kijkje te nemen en wil je die dag geen files en/of parkeerproblemen? Boek vandaag nog een ticket voor de pendelboot die vaart tussen Den Haag Centraal Station (tegenover Prinsessegracht 4) en Scheveningen (Haringkade (10 minuten van de boulevard van Scheveningen)).

In de periode 25 juni t/m 28 juni kunt u met de Willemsvaart Borrelboot naar de Volvo Ocean Race. Meer informatie volgt rond 20 april 2018.

volvo

Pendelboot naar Scheveningen

De Willemsvaart vaart sinds 2009 naar de kust. Dit jaar verzorgen we samen met enkele andere Haagse Rondvaartbedrijven speciale pendeldiensten op 24, 29, 30 juni en 1 juli. U kunt met een snelle pendelboot naar de kust tijdens de Volvo Ocean Race. Dat is makkelijk omdat de wegen overvol zullen zijn i.v.m. Parkpop en Veteranendag. Voor meer informatie over die bootverbinding tussen de stad en het strand en voor het boeken voor een kaartje voor een vaart op die dagen (eerste vaart rond 09.00 uur, laatste rond 23.00 uur) verwijzen wij u naar de volgende pagina :

www.dagjedenhaag.nl/product/volvo-ocean-race
volvo

Heeft u interesse in deze rondvaart? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact